Szeretettel várjuk a középiskolás lányokat a Lányok Napján a Gammánál

 

A Lányok a Gammánál ugyan kisebbségben vannak, de nagyon is közénk tartoznak! Nélkülük, kedvességük, szépségük, nevetésük, női látásmódjuk nélkül sivárabbak lennének a Gammás hétköznapok. Annak is nagyon örülünk, hogy nem csak a pénzügyön és a HR-en szorgoskodnak lányok, asszonyok, hanem a mérnöki irodákban is. Fiatalok, ügyesek, lelkesek és a csapatnak ugyanolyan megbecsült tagjai, mint a fiúk, vagy az idősebb férfi kollégák.
 
Ennél fogva nagyon megörültünk ennek az újszerű, „Lányok Napja” néven futó kezdeményezésnek, miszerint műszaki arculatú cégek kinyitják kapuikat a lányok előtt és megcsillantják előttük a mérnöki munka szépségét. Ezért döntöttünk mi is úgy, hogy csatlakozunk a programban regisztrált – sok esetben igen neves – cégek sorához. A program szervezője a Nők a Tudományban Egyesület.
 
Kedves Középiskolás Lányok!

Várunk Benneteket – egyelőre egy formabontó munkanap erejéig – egy fiatalos, családias és lendületes csapatba, ahol sem izgalmas feladatokban sem pedig jókedvben és csapatszellemben nincs hiány!
 
Tehát gyertek április 30-án, és bízunk benne, hogy látogatásotokkal jelentősen javul majd nálunk a nők és férfiak aránya! 😊

(A résztvevők iskolai hiányzásukról igazolást kapnak.)

 
Dia2

Dia3

Dia4

Dia5