Lenze partnerkapcsolat

A Gamma Digital Kft., a hajtástechnikai és automatizálási technológia nemzetközi szinten is méltán elismert képviselőjének, a Lenze Antriebstechnik GmbH „Performance Partnere”, melynek értelmében mindkét fél, kölcsönös bizalmi kapcsolaton nyugvó együttműködést céloz meg a folyamatosan fejlődő üzleti kapcsolatok fenntartása érdekében.
lenze-epulet
Az ausztriai székhelyű vállalat hajtástechnikai megoldásokkal, teljes automatizálási rendszerekkel, valamint mérnöki szolgáltatásokkal foglalkozik. A Lenze GmbH azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a legjobb gépek és gyártási mechanizmusok világszerte Lenze termékekkel fussanak.

A vállalat a Gamma Digital kft.-vel, mint „Lenze Performance Partner“-rel, „Rendszer Integráció” területén olyan együttműködést valósít meg, amelynek keretében, a Gamma önállóan kivitelezett projektjei során Lenze hajtástechnikai eszközöket használ fel, melyek alkalmazásához a Lenze GmbH sokrétű támogatást nyújt. A támogatás keretében vállalja, hogy lehetőséget biztosít a kifejezetten „Lenze Performance Partnerek“ számára megrendezett oktatásokon, ahol a jelenlévők, Lenze termékeket érintően, hardverre, szervízelésre és programozásra vonatkozó tudásukat gyarapíthatják.

A Lenze és vállalatunk közötti partneri kapcsolat már jó pár éves múltra tekint vissza. Az eltelt időszak során, a projektek folyamán tartott eszmecserék, és maguk a szakmai oktatások kifejezetten élénkítően hatottak szakmai tudásunkra, valamint harmonikus együttműködést eredményeztek vállalataink között.

lenze-logo

Lenze Antriebstechnik GmbH
A-4481 Asten, Ipf-Landesstraße 1
Tel. +43 7224 210-0,
Fax +43 7224 210-999
www.lenze.com
info@lenze.at

Lenze Hajtástechnika Kft.
Keleti u.7
2040 Budaörs
Tel. +36 23 501-320
Fax. +36 23 501-339
http://www.lenze.com/
info@Lenze.hu