Integrált Irányítási Politika

 

A Gamma Digital Kft. célja, hogy az általunk előállított termékek, illetve az általunk nyújtott szolgáltatások vevőink jogosan elvárt követelményeit kifogástalan minőségben, a megkívánt megbízhatósággal és biztonsággal kielégítse. Maradéktalanul meg kívánunk felelni a termékeinkre, szolgáltatásainkra, illetve a szervezetünk működésére vonatkozó jogi és egyéb szabályoknak. Tudjuk, hogy hosszú távú eredményességünk alapja Vevőink, Munkatársaink, Beszállítóink és Tulajdonosaink általános megelégedettsége.


A fenti célok megvalósítása érdekében az
MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási
és
MSZ ISO/IEC 27001:2006 információbiztonsági rendszert működtetünk.
Integrált Irányítási politikánk megvalósításáért, minőségirányítási és információbiztonsági rendszerünk szabványoknak megfelelő folyamatos működtetéséért, továbbfejlesztéséért minden munkatársunk és az ügyvezető igazgató felelősséget vállal.

 

A vezetőségtől elvárjuk a minőségirányításhoz és információbiztonsághoz tartozó feladatok irányítását, a feladatokkal való teljes azonosulást és a folyamatok javításának tudatos segítését.
Minden dolgozónktól elvárjuk a cég arculatának megfelelő magatartáskultúra betartását, a megrendelői igényekkel való azonosulást, a belső előírások, a jogszabályok, szabványok szerinti munkavégzést, a hibás teljesítés megelőzését.
Integrált Irányítási Politikánkat minden dolgozónkkal, szállítónkkal megismertetjük. Tudatosítjuk velük fontosságukat az integrált irányítási céljaink megvalósításában. Elvárjuk, hogy az előírások betartásával járuljanak hozzá a megbízóink igényei kielégítéséhez.
Integrált Irányítási Rendszerünket erősítik megrendelői és beszállítói kapcsolataink, melyeket folyamatosan javítunk, korszerűsítünk, fejlesztünk.
Célunk szervezetünk hatékony és biztonságos működésének folyamatos növelése. A vevői követelményeket, egyéb előírásokat maradéktalanul kielégítő szolgáltatásainkban költségeink csökkentése. A kockázataink folyamatos csökkentése, biztonsági célok, tervek teljesítése. Információ biztonsági rendszerünk működtetésével, az információ biztonság további növelése.
Integrált Irányítási Rendszerünk tökéletesítése érdekében a vezetői átvizsgálások alapján évente konkrét célokat tűzünk ki.

Budapest, 2013. november 15.

dr. Szilassy László
ügyvezető igazgató

Tanúsítványok

 

ISO9001

 

ISO27001