Vezető munkatársaink és tanácsadó partnereink

Gamma Digital Kft. » Vezető munkatársaink és tanácsadó partnereink

Dr. Szilassy László
Ügyvezető igazgató

Mintegy másfél évtizeddel ezelőtt érett meg bennem a gondolat, hogy hardver- és szoftverfejlesztésre egy kis céget alapítsunk. A fejlődéssel tevékenységünk fokozatosan bővült, a létszám is nőtt, és jelenleg már a nagyvállalati rendszerintegráción nyugszik a fő hangsúly. Egyúttal szívügyünknek mondhatjuk a fiatal tehetségek felkutatását és támogatását is, ily módon segítve elő cégünk állandó megújulási képességét.

Diószegi Emese
Gazdasági vezető

Több mint 10 éve dolgozom a vállalatnál. Közgazdászként, elsősorban pénzügyekkel foglalkozom, de szinte valamennyi gazdasági és igazgatási tevékenységben részt veszek. Legnagyobb eredményemnek cégünk vállalatirányítási rendszerének kidolgozását és bevezetését tekintem. Pénzügyi, beszerzési és HR-es csoportunkkal próbálunk biztos hátteret nyújtani a műszaki kollégák tevékenységéhez.

Sándor Pál
Műszaki igazgató

A Gamma Digital egész fejlődési útját megéltem, hiszen társalapítója vagyok a cégnek. Az eltelt évek során számos iparágban nyílt lehetőségünk innovatív fejlesztéseket végrehajtani és ezáltal sokszínű tapasztalatokra szert tenni. Professzionális munkát, jól képzett és rátermett szakemberek harmonikus együttműködése nélkül nem lehet végezni, ezért is helyezünk nagy hangsúlyt egy összetartó, ütőképes csapat felépítésére.

Nagy László
Folyamatirányítási csoportvezető

A BME-n szereztem villamosmérnöki MSc diplomát. Már tanulmányaim során is közel kerültem az iparhoz, majd később, számos projektben igyekeztem bizonyítani rátermettségemet. Jelenleg a Folyamatirányítási csoport vezetőjeként célom, hogy mind önmagam, mind kollégáim számára olyan kihívásokat tűzzek ki célul, melyeket megoldva elégedetten dőlhetünk hátra a nap végén, magunkénak tudva az alkotás örömét.

Haraszti Róbert
Autóipari PLC csoportvezető

Az autóiparra szakosodott csoportunk 2010-ben jött létre, és azóta, folyamatos fejlesztő munkánk eredményeként felépült az autóipari üzletág. Tevékenységünk súlypontja a Mercedes-Benz autógyárban összpontosul. Az elvárások nagyon magasak, ezért is helyezek különös hangsúlyt a professzionális tudásra, mely a szakmai fejlődésen túl, az egyéb képességek fejlesztése nélkül szinte elképzelhetetlen.

Gyulai István
Villamos tervező csoportvezető

A csoportom munkájának koordinálása és támogatása, valamint a változatos projektek vezetése mellett szívesen veszem ki a részem az „alkotásból”, azaz a tervezésből, a gyártás támogatásából, a terepi szerelés művezetéséből és az üzembehelyezési feladatokból is. Számomra fontos, hogy az elkészült műszaki megoldás nem csupán a szabványoknak megfelelő, hanem korszerű, megbízható és mindemellett esztétikus és ergonomikus is legyen.

Völgyi Levente
Robotika csoportvezető

Mechatronikai mérnökként végeztem és már mintegy 10 éve dolgozom a cégnél. Ez idő alatt a cégnél több feladatkörben, az iparban pedig számos ágazatban kipróbáltam magam. A robottechnika azért varázslatos, mert hihetetlenül nagy az alkalmazási lehetőségek tárháza. Csoportunk a legegyszerűbb robotizált feladatoktól az összetett kamerás megoldásokig sokrétű tapasztalattal rendelkezik.

Zsiga István
Vegyipari PLC csoport vezetője

Villamosmérnöki végzettséggel felvértezve kerületem a céghez, ahol kezdetben PLC programozóként, majd projektvezetőként, jelenleg pedig csoportvezetőként is törekszem megállni a helyünket a sokszínű vegyiparban. Eredményességünk az összehangolt csapatmunkában rejlik, és ezzel a csapattal öröm együtt dolgozni. Jártamban-keltemben mindig jó érzés, mikor fejlesztő munkánk eredményét viszont látom.

Wolf Ádám
Technikus csoport vezetője

Több évtizedes tapasztalattal a hátam mögött, örömmel tölt el, hogy annak idején a villamosmérnöki pályát választottam, melyet rendkívül sokszínű és változatos munkaként élek meg. Meggyőződésem, hogy csak akkor lehet elégedett a megbízóm, ha én magam is nyugodt szívvel adom át neki a munkát. Munkatársaimmal nem csupán szakmai, de jó emberi közösség kialakítására is törekszem.

Lencse Tamás
MES tanácsadó

10 éves korom óta foglalkozom szoftverfejlesztéssel, és aki szoftverfejlesztéssel foglalkozik, annak élethosszig tartó tanulás a jutalma. Egy jó szoftver megírásához ismerni kell a techológiákat, a hardverek képességeit, és hogy a vevő a szoftvert milyen célra akarja felhasználni. A MES teammel az igények, a rendszerszemlélet, a technológia és a költségek bonyolult hálójában törekszünk egyensúlyt teremteni.

Zolnai Katalin
HR generalista és egyetemi kapcsolattartó

Mióta a Gammában dolgozom, nap mint nap örömmel tölt el, hogy egy ilyen jól képzett, lelkes, kreatív és hangulatos team tagja vagyok én is. Egy ilyen színes csapatban a HR feladatok is izgalmasak. Nagyon élvezem a gazdagító eszmecseréket, melyek változatosak, hiszen hol egy kollégával, máskor egy gyakorlatát nálunk folytató diákkal, megint máskor pedig egy külső partnerrel kell egyeztetni.

Cseh Gábor
Marketing menedzser

Legfontosabb feladataim közé tartozik a cég marketing stratégiájának kidolgozása és annak átültetése a gyakorlatba. Ezen túlmenően a vállalati belső és külső kommunikációjának a fejlesztésével is foglalkozom. Figyelemmel kísérem a szakmai napokat, kiállításokat és konferenciákat, melyeken lehetőség szerint képviseltetjük magunkat. Új piacok, üzleti lehetőségek és partnerek felkutatása is munkám fontos szeletét képezik.

Czakó Tamás
Raktár automatizálási szakértő

Több mint 15 éve foglalkozom értékesítéssel, projektek vezetésével és gépészeti rendszertervezéssel. A dinamikus fejlődésből adódóan, az ipari és azon belül is, az intralogisztikai automatizálás területén, az optimális folyamatok kialakítása és rendszerbe foglalása komoly feladatok elé állít minket. Célom, hogy együttműködésünk eredményeként, partnereink hatékonysági mutatói jelentősen javuljanak.

Sirák Tamás
Logisztikai szakértő

1999. óta dolgozom tanácsadóként informatikai területen. Dolgoztam hazai egészségügyi rendszerek, kiskereskedelmi bolti rendszerek, majd komplex intralogisztikai rendszerek (WMS) értékesítési támogatásában és helyszíni bevezetésében. Célom és feladatom, hogy a partnereinkkel kiépített jó kapcsolatra alapozva, intralogisztikai igényeiket maradéktalanul teljesítő megoldásokat dolgozzunk ki.