Schnell Diploma díj

A Schnell diplomadíjat 3 évvel ezelőtt a Budapesti Műszaki és Gazdasági Egyetemen végzett villamosmérnök hallgatók számára alapította vállalatunk és évente egyszer az évzáró rendezvényünkön díjazunk két fiatal mérnököt a Budapesti Műszaki Egyetem rektorának, valamint Schnell professzor úr fiának megtisztelő jelenlétében. A díjjal azt a célt tűztük ki, hogy motivációs eszközt biztosítsunk a végzős mérnökhallgatóknak első komoly szakmai munkájuk magas színvonalon történő elvégzéséhez és egyúttal lehetőséget is nyújtsunk arra, hogy közvetlen ipari környezetben, gyakorlati ipari feladatokra fókuszálva választhassanak szakdolgozati témát, melynek elkészítésében szakembereink segítségére is támaszkodhatnak.

Dr. Schnell László professzor úr értékrendjét, aki a Budapesti Műszaki Egyetem Műszer- és Méréstechnika Tanszékének vezetőjeként szakmai munkáján túl, a fiatal, tehetséges és szorgalmas egyetemisták önzetlen támogatásával vívta ki környezetének őszinte elismerését, mi is példaértékűnek tartjuk, és ezért választottuk a díj névadójának.

Schnell Diploma Díj átadása

A 2014-ben megrendezett év végi rendezvény díjazottai és a díjátadók balról jobbra: Ábrahám  Gergő, MSc szakdolgozatának címe: Központi adatgyűjtési lehetőségek vizsgálata otthoni orvosi eszközök esetén, Varga Áron, MSc szakdolgozatának címe: Interakciós beviteli eszközrendszer fejlesztése optikai 3D érzékelő segítségével, Kurbucz Máté, MSc szakdolgozatának címe: Nagyfeszültségű légvezetékek vizsgálatára alkalmas robotplatform kifejlesztése, Haraszti Róbert projektvezető, Dr. Szilassy László ügyvezető igazgató, Dr. Péceli Gábor, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem rektora és Dr. Schnell György a díj névadójának fia. A díjazottak a  BME VIK Irányítástechnika és Informatika Tanszékén (Kurbucz Máté és Varga Áron), valamint a Méréstechnika és Információs Rendszerek Tanszékén (Ábrahám Gergő) folytatták tanulmányaikat.

Schnell-díj2

Schnell diplomadíj

Gamma Digital Meghivó 2014

Felhívás Schnell Diploma Díj 2015

Gamma_mh-HU